Sunwor termékek
www.sunwor.hu
Vissza

A SUNWOR hosszú évek óta tölt be vezető szerepet az energiaforrások, tápegységek gyártásának területén. A sokéves gyártói múlt, a kiemelkedő tapasztalattal rendelkező szakembergárda és a legkorszerűbb automata gépsorok garantálják a legmagasabb színvonalat. A kiváló minőségű, válogatott alkatrészek és anyagok és a többlépcsős ellenőrzési eljárás biztosítja, hogy a felhasználók hosszú évekig biztonságosan és elégedetten használják termékeiket.

A SUNWOR kiemelkedő szerepet tölt be a fejlesztések területén is. Tervezőmérnöki gárdája garantálja, hogy termékeik nemcsak minőségben és megbízhatóságban, hanem esztétikai megjelenésükben és környezetvédelmi szempontból is kiemelkednek a többi gyártó termékei közül.

A gyártó termékei között kiemelt szerepet kaptak a különböző célra használható tápegységek. A kínálatban kapcsolóüzemű tápegységek, vízálló tápegységek, DIN sínre szerelhető tápegységek és egyéb tápegységek széles választéka található.

Kedvező árfekvése, megbízhatósága, kiváló minősége miatt kiemelten ajánljuk megfigyelő-, beléptető- és biztonságtechnikai rendszerek fő- és segéd táplálására egyaránt.


Sunwor termékek
www.sunwor.hu
Vissza