Sanan termékek
www.sanan.hu
Sanan védjegyokirat
Vissza

A SANAN, mint csúcstechnológiát alkalmazó vállalat, több mint 10 éve fejleszt CCTV kamerákat és digitális képrögzítőket. A kiváló minőségen felül egyből feltűnik a termékek rendkívül szép, modern megjelenése. Minden termék magasan képzett mérnökök alapos és gondos tervezésének eredménye, tökéletesen ötvözve a csúcstechnológiájú belső felépítést a lenyűgözően szép külsővel. A kínálatban megtalálhatóak a CCTV kamerák legmodernebb változatainak széles választéka, mint nappali/éjszakai üzemmódú kamerák, infravörös megvilágítással ellátott kamerák, külön infravetőkkel ellátott kamerák, vandálbiztos kamerák, dome kamerák, zoom kamerák, nagysebességű PTZ és hagyományos box kamerák, továbbá hálózati IP kamerák és digitális rögzítők, akár monitorral egybeépített változatban is. A gyártási folyamat teljesen automatizált, megfelel az ISO9001 követelményeinek. Az összes termék rendelkezik CE, RoHS és FCC minősítéssel.

CCTV kamerák:

CCTV kamerák széles típusválasztéka biztosítja, hogy bármely megfigyelendő területhez, annak környezeti tulajdonságaihoz legjobban megfelelő kamerát választhasson. A hagyományos kameratípusokon felül a SANAN mind műszaki megoldásaiban, mind esztétikailag egyedülálló, forradalmian új megoldásokat kínál a dome és a csőkamerák piacán. A hagyományos, nagyfelbontású CCD érzékelővel ellátott kamerák mellett megtalálhatók a Pixim és Effio chipekkel szerelt változatok is, melyek a jelenleg elérhető legjobb képminőséget biztosítják az egyedi képfeldolgozó rendszerüknek köszönhetően, akár kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A legtöbb kamera rendelkezik OSD menüvel, melyen keresztül a legjobb beállítást valósíthatja meg. Az infrás dome, speed dome és infrás csőkamerák beépített varifokális, motoros zoom és fix optikával rendelkeznek, a box kamerákra számos típusú és funkciójú optika szerelhető. A SANAN számos video megfigyelési területre nyújt tökéletes megoldásokat, mint például közlekedés, közterület, bankok, ipari- és középületek, repterek vagy akár otthonok, irodák, üzletek, raktárak…

IP kamerák:

A szinte mindenhol kiépített informatikai hálózatoknak köszönhetően, egyre szélesebb körben alkalmazhatók a hálózati IP kamerák. A SANAN ennek megfelelően beltérre és kültérre egyaránt gyárt hálózati IP kamerákat, melyek mindegyike a gyors adatátvitelt és a kisméretű adatcsomagokat biztosító H.264 tömörítési eljárást alkalmazza. A fejlett, nagysebességű, hardveres H.264 tömörítés garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett. Az IP kamerák beépített web szerverrel, integrált operációs rendszerrel és hálózati csatolóval rendelkeznek. Kiváló minőségű digitális kamerák, melyek önállóan képesek közvetlenül Ethernet hálózathoz csatlakozni, nem kell a megfigyelés helyszínén számítógép. A kamera képe és a beépített mikrofon hangja elérhető belső számítógép-hálózaton és/vagy az interneten keresztül bárhonnan. Az IP kamerákból komplett megfigyelő rendszert valósíthat meg az ingyenes, maximum 64 kamerát kezelő szoftver segítségével. Egyszerűen összefoghatja, akár a különböző földrajzi helyeken lévő SANAN kamerákat, rögzítheti és visszanézheti azok képeit és hangját. Élő megfigyeléshez, betekintéshez nem kell számítógép közelében tartózkodnia sem, mivel mobiltelefonon keresztül is megtehető mindez. A távoli megfigyeléshez internetkapcsolat szükséges, mely típustól függően lehet vezetékes, vezeték nélküli vagy 3G mobilinternet is. A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően közvetlen audio kapcsolatot is létesíthet a megfigyelés helyszínével. A készülékekbe épített SDHC kártya fogadóval a helyszínen is rögzíthet felvételeket. Nagyfelbontású képalkotó elemmel szereltek és a WiFi típusok képesek önállóan csatlakozni vezeték nélküli (WLAN) számítógép hálózatokhoz is. Kimeneteik vagyonvédelmi eszközökhöz csatlakoztathatók vagy tetszőleges elektromos készülékek vezérlésére használhatóak, akár a távoli eléréssel is. Hagyományos Box, infra megvilágítós, Dome, Speed Dome, mozgatható, billenthető és infra megvilágítós kültéri változatok közül válogathat.

- Kiváló minőségű Sony CCD és CMOS érzékelők.
- VGA, 1, 1.3 és 2 MegaPixeles kiváló képfelbontás. Kétirányú hangkommunikáció.
- Hardveres H.264 tömörítés, beépített webszerver, Ethernet csatlakozás. DC/Video íriszvezérlés.
- Többszintű, szerkeszthető, felhasználói névvel és jelszóval védett hozzáférés.
- Programozható érzékelő bemenet. Eseményvezérelt relé kimenet. PTZ vezérlés.
- Kettős H.264/MJPEG adatküldés támogatás (Dual Streaming).
- Változó adatátviteli sebesség, a legjobb minőség/méret viszonnyal az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva.
- Beépített SD kártyahely video (AVI) vagy fénykép (JPEG) felvételek helyi tárolásához.
- Rögzítés és e-mail küldés mozgásérzékelés vagy érzékelő bemenet által indítva.

Digitális képrögzítők:

A SANAN digitális rögzítők beépített web szerverrel, integrált operációs rendszerrel és hálózati csatolóval rendelkeznek. 4, 8 vagy 16 csatornán kamerák vagy más video eszközök képeit, továbbá audio csatornák hangjait tudják rögzíteni beépített winchesterre vagy távoli számítógépre, valamint tömöríteni és továbbítani helyi számítógép-hálózatra és/vagy az Internetre. Így a rögzített felvételek és az élőképek elérhetőek a világ bármely pontjáról. A távoli elérhetőség internet böngészővel vagy akár mobiltelefonon keresztül is történhet. A fejlett, nagysebességű, hardveres H.264 tömörítés garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett. A felvételeket későbbi felhasználás céljából archiválhatja is USB csatlakozón keresztül vagy opcionálisan beépíthető optikai meghajtón. A készülékekhez hagyományos és VGA csatlakozású monitor is csatlakoztatható, így meglévő számítógép monitorját is használhatja az élőkép vagy a rögzített felvételek megtekintésére. Egyes típusok érintőképernyőt is tartalmaznak a helyszíni beállításokhoz és a kameraképek megtekintéséhez. A beállítás és kezelés egy rendkívül felhasználóbarát, grafikus kezelői felületen történik a készülékekhez mellékelt egér vagy infravörös távirányító segítségével. Magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, ezzel is megkönnyítve és leegyszerűsítve használatukat.
A monitorba épített digitális rögzítőkhöz nincs szükség külön megjelenítő eszközre, hiszen rendkívül praktikusan magukba foglalnak egy 15 collos LCD képernyőt. Egyéb tulajdonságaikban teljesen megegyeznek az asztali, önálló DVR-ekkel. A kis helyigényű, kompakt eszköz 4 és 8 csatornás változatban érhető el.

- Nagyteljesítményű, integrált mikroprocesszor. Integrált LINUX operációs rendszer.
- Hardveres H.264 tömörítés. 100-400 fps szupergyors sebesség. CIF, D1 felbontás.
- Változó adatátviteli sebesség, a legjobb minőség/méret viszonnyal az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva.
- Pentaplex működés (élőkép, rögzítés, visszajátszás, mentés és távoli elérés).
- Felhasználóbarát, magyar nyelvű grafikus kezelőfelület, OSD menüvel. Kezelés USB egérrel és infravörös távirányítóval.
- Többszintű, szerkeszthető, felhasználói névvel és jelszóval védett hozzáférés.
- Kétirányú hangkapcsolat támogatása.
- Teljes és osztott képernyős megjelenítés, képléptetetés.
- Csatornánként állítható képminőség, mozgásérzékelés.
- Folyamatos, mozgásérzékelt, bemenet által vezérelt és időzített felvétel.
- E-mail küldés, relé kimenetek vezérlése, PTZ mozgatás és teljes képernyő, érzékelő bemenet eseményekre.
- Keresési lehetőségek: időre, dátumra, mozgásra, riasztásra...
- Adatmentés optikai meghajtóra, Pendrive-ra, HDD-re, USB porton és hálózaton keresztül távoli számítógépre.
- Távoli elérési lehetőség mobiltelefonon keresztül is.
- Kettős H.264/MJPEG adatküldés támogatás (Dual Streaming).Trade Mark ® Törv. védve 2019. Sanan bejegyzett védjegy, mely a Delton tulajdonában van. Minden jog fenntartva.

Sanan termékek
www.sanan.hu
Sanan védjegyokirat
Vissza